Cambuur speelt eredivisie

LEEUWARDEN – Cambuur werd afgelopen vrijdag kampioen van de Jupiler League. De spelers en hun trainers worden vanavond gehuldigd bij de Oldehove in Leeuwarden. Om 18.00 uur begint het feest daar. De club promoveert naar de eredivisie.

Cambuur speelde eerder in de eredivisie en Amelander Jan Bruin speelde toen mee. Hij scoorde in twee eredivisieseizoenen en meerdere eerste divisieseizoenen tientallen keren voor zijn club. Bruin is nog steeds verbonden aan Cambuur als commercieel medewerker, jeugdtrainer en assistent trainer van interim-trainer Henk de Jong.

>>> lees hier over Voetbal – Cambuur kampioen

>>> lees hier over Voetballen op Ameland, over Jan Bruin in de eredivisie bij Cambuur

Kampioensvlag

Maandag 6 mei zal tijdens de huldiging van SC Cambuur een unieke kampioensvlag te zien zijn. De vlag is afgelopen weekend bedacht en ontworpen door vlaggenproducent Faber Vlaggen uit Amsterdam. Martin Koppelaar, CEO van de Faber Group, zal de vlag ‘s avonds persoonlijk in Leeuwarden komen afleveren. Faber Vlaggen is shirtsponsor van SC Cambuur.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *