Boomhiemke Zomer Run

HOLLUM – Op woensdag 21 juli vindt de 8e Boomhiemke Run plaats.
De Boomhiemke Run kent een prestatieloop en wandeltochten.

De prestatieloop is 7 – 9 kilometer en de start is om 19.00 uur. Voorinschrijven kan toto 20 juli en kost € 5,–.
Inschrijven op de dag zelf is € 7,–. De deelnemers krijgen een T-shirt als aandenken en voor de drie snelsten is er een ereprijs.

De familie wandeltochten, de Kienstra Wandeltochten, zijn 5 kilometer lang. De start is om 18.00 uur en deelname is € 5,– per gezin.

De 12 kilometer wandeltocht start ook om 18.00 uur en kost € 3,– per persoon. Duo’s betalen € 5,– per paar. Alle deelnemers ontvangen een herinnering en de kinderen een medaille.

De Speelboerderij Kids Run kent een parcours van 200 meter voor 2- en 3-jarigen, een 300 meter Run voor 4-, 5- en 6-jarigen, een 500 meter Run voor 7-, 8- en 9-jarigen en een 1000 meter Run voor 10-, 11- en 12 jarigen. Inschrijven kost € 2,– en de kinderen krijgen een medaille. Voor de snelste kinderen zijn er ereprijzen.

De Boomhiemke Run wordt georganiseerd door World Runners, een stichting die looptochten organiseert voor het goede doel. Het motto van de stichting is: “Hardlopen voor kinderen in de derde wereld.”
Opgeven kan via Jan Broekema van Worldrunners.

 

>>> de website van de Worldrunners is te vinden onder de W van World op de Links-Pagina

© Persbureau Ameland 2010, op dit artikel rust copyright. 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *