Beentjes van Hildegard in Hollum

HOLLUM – De Plaats heeft voor donderdag 17 september een film op het programma staan. Op verzoek van Afke Boezewinkel, scheidend voorganger van de Doopsgezind Gereformeerde Federatie, wordt er een andere film vertond dan die aanvankelijk op de agenda was gezet. 

Deze week is de naamdag van Hildegard von Bingen en daarom ziet Boezewinkel heel graag de film met Herman Finkers en Johanna ter Steege. Met haar wens doet zij vast velen een plezier. Donderdag 17 september wordt De beentjes van Sint-Hildegard vertoond. 

Film De beentjes van Sint-Hildegard

Donderdagavond 17 september 2020

Aanvang 20.00 uur

De Plaats, Oosterlaan 5 Hollum

Toegang gratis

Graag aanmelden via 0519-252221

Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *