Beach volleybal op het badstrand

HOLLUM – Voor het 15e achtereenvolgende jaar organiseert Free Time Promotion haar Beach Volleyball Circuit langs de Nederlandse kust. Dit jaar onder de noemer PALM Beach Life powered by Herbalife en ook nog eens uitgebreid met het Meren Beach Volleyball Circuit. Op 1 en 2 juli komen de beach volleyballers voor de tweede keer naar Ameland.

In totaal 14 weekeinden, 40 toernooidagen lang in mei, juni, juli en augustus. Verdeeld over 10 verschillende stranden langs de hele Nederlandse kust en 6 merenlocaties. Meer dan 9.500 deelnemende teams, circa 40.000 actieve strand volleyballers die deelnemen. Naast de eerste- en eredivisie toernooien is er voor iedereen een passende categorie.
Beach Volleyball is leuk om naar te kijken en nog leuker om te doen. Tijdens de Olympische Spelen in Athene was het Beach Volleyball één van de best bekeken sporten.
Op 1 en 2 juli komt het PALM Beach Life powered by Herbalife naar Ameland. Vorig jaar was dit een nieuwe locatie. Het badstrand bij Hollum is in een jaar uitgegroeid tot een van de grootste locatie’s van het PALM Beach Life powered by Herbalife. Strandpaviljoen “The Sunset” op het strand van Hollum organiseert de BBQ en het feest op zaterdag avond. De wedstrijden worden gespeeld tussen 09.30 uur en 16.00 uur, met een uitloop tot 19.00 uur.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *