Beach Volley: Remmers en van Gestel winnen

NIEUWEGEIN – Daniëlle Remmers en Sophie van Gestel hebben dit weekend het eredivisie toernooi op Ameland gewonnen. Daarmee trakteerde van Gestel zichzelf op een mooi verjaardagcadeau, ze werd vandaag 17 jaar.
De dames wonnen de finale met overmacht. Tegen Valesca van Dijk en Eva van Vliet werd gewonnen met 21-10 en 21-12. De derde plek ging naar Pamela Donselaar en Roos van der Hoeven die wonnen van Bouwknecht/Maltha (21-18, 16-21, 15-9). Donselaar en van der Hoeven zaten zichtbaar goed in hun vel. In één van de technische time-outs waagden de dames een dansje met de Milner Beachgirls.
De titel bij de mannen ding naar Daalmeijer en Oude Elferink, die daarmee voor de tweede keer op rij wonnen. Vooral de derde set was indrukwekkend. De blokkering liep op een aantal cruciale momenten erg goed. Ze versloegen Bolsterlee en Lokerse (21-18, 16-21, 15-7).
De strijd om het brons tussen Brouwer/Varenhorst en Vismans/van den Outenaar werd in onderling overleg afgelast. Beide teams hadden last van wat fysieke problemen. Daarom werd besloten de punten te delen wat resulteerde in een aparte situatie. Van beide teams stond namelijk één speler op het erepodium.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *