Beach Volleball op Ameland

HOLLUM – Op het strand van Hollum wordt tijdens het weekend van 13 en 14 juni 2015 voor het elfde achtereen volgende jaar het Beach Volleyball Circuit georganiseerd. Naar verwachting reizen duizenden beachvolleyballers in juni af naar het Waddeneiland. Voor de meest ervaren spelers maar ook voor hen die nog nooit op het strand hebben gevolleybald worden toernooien georganiseerd.

Suppletie

Vanaf januari heeft er op het strand van Ameland weer een zandsuppletie plaatsgevonden. In vier maanden tijd is er twee miljoen kuub zand gespoten op de vooroever, op 500 tot 1.000 meter uit de kust. Daarnaast is er ook zand op het strand aangebracht. Het strand bij Hollum is breder geworden waardoor de organisatie van het Beach Volleyball Circuit weer het gemiddelde aantal velden van 150 stuks kan neerzetten.

⇒ lees hier meer over Beach Volleball 2015

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *