Amelander relatiegeschenk

HOLLUM – Er komt een nieuw boek over Ameland uit met de titel Ameland aan Tafel. Bestel alvast een boek (17,50). Betalen doe je pas bij aflevering.

Amelanders en Amelandliefhebbers kunnen erop intekenen.

Ameland aan Tafel is een project van Ria Evers-Dokter en Ameland Pers uitgeverij.

Het project houdt een boekwerk in over de culinaire cultuur van Ameland: recepten, eigenaardigheden, gezegdes, verhalen, gebruiken en Amelander producten.

Voor de verwezenlijking van het boek vragen we via crowdfunding medewerking van restaurants, winkels, producenten van Amelandse producten en particuliere liefhebbers van de Amelandse culinaire cultuur. De participerende bedrijven worden via een app presentatie verbonden in een culinaire route van Ameland.

U kunt op drie manieren de uitgave steunen:

  1. Bestel alvast tien boeken voor de waarde van de verkoopprijs. De naam van uw bedrijf wordt achterin het boek vermeld in de rubriek en u wordt uitgenodigd voor de presentatie van het boek.
  2. Adverteer op een van de bladzijden van het boek, bijvoorbeeld bij een onderwerp dat bij uw bedrijf past. Dat kost 100 euro. Een advertentie van een hele bladzijde is ook mogelijk. De kosten zijn 250 euro.
  3. Schrijf alvast in voor 1 exemplaar of meerdere exemplaren. Bij bestelling van twee of meer exemplaren ontvangt u een uitnodiging voor de presentatie van het boek.

Intekenen kan via dit invulformulier met keuzemenu.

Het boek is in het voorjaar van 2015 klaar.

Bestel nu alvast een boek.

Betaling bij aflevering.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *