Ameland present in digitale wereld

AMSTERDAM – Digitale producties van Archipel Medialab op Ameland tellen mee in de digitale wereld en de wereld van de Social Media.

Vanmiddag projecteert het Medialab een productie in de Beurs van Berlage in Amsterdam. In de hoofdstad is een SIME conferentie gaande waar 1500 professionals uit de wereld van internet, marketing en pers de video van TMSP kunnen zien. Timo Mank van Archipel Medialab, dat in Hollum op Ameland in galerie Dit Eiland s gevestigd, participeert in TMSP.

TMSP, Tweet Me Something Pretty, is een social game waarbij virtuele representatie wordt verbonden met twitter. TMSP vraagt twitteraars iets positiefs te tweeten naar een gast avatar in de studio. Dit vormt de bron van een conversatie in een ontregelend en slow TV programma dat via een Live webcast te volgen is.

SIME is de grootste conferentie van noord Europa over Internet en digitale kansen met bijeenkomsten in  Wenen, Amsterdam, Barcelona en Stockholm. SIME gaat over hoe digitale kansen kunnen leiden tot nieuwe  bedrijvigheid, een betere wereld en veel plezier.

TMSP was speciaal uitgenodig door SIME om een productie te presenteren.

De inzending  van TMSP is hier te zien.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *