Ameland Adventurerun 2020 afgelast

Geplaatst op: 10 november 2020 - Categorie: Sport & Evenement

VELP - Ameland Adventurerun 2020, die op 12 december zou plaatsvinden, is afgelast. "De overheid heeft op 13 oktober besloten om alle evenementen te verbieden als één van de maatregelen om de COVID-19 pandemie in Nederland onder controle te krijgen. Dit verbod geldt nog steeds en gezien de huidige situatie rondom Covid-19 is de verwachting dat dit verbod op korte termijn niet opgeheven zal worden," zegt Casper van de Kamp van organiserende Sporteiland..

"Helaas betekent deze ontwikkeling dat de Ameland Adventurerun 2020 op 12 december geen doorgang kan vinden. Wij hebben er alles aan gedaan om de mogelijkheid zolang mogelijk open te houden om te kunnen hardlopen op Ameland. Langer uitstellen van deze moeilijke beslissing is om organisatorische redenen helaas niet meer mogelijk."

Van de Kamp: "Wij willen alle deelnemers, vrijwilligers, partners, sponsors en belangstellenden hartelijk danken voor de ondersteuning en hulp in de voorbereiding van de Ameland Adventurerun 2020 en hopen iedereen volgend jaar op zaterdag 18 december 2021 weer in goede gezondheid te kunnen ontmoeten op Ameland voor de 17e Adventurerun."

Het kan zijn dat er nog een alternatieve Ameland Adventurerun georganiseerd gaat worden op 12 december of in begin 2021 onder de naam “Alternatief Adventurerun Ameland 2020”. Het mogelijke alternatieve programma staat los van de reguliere Ameland Adventurerun.

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?