Ameland Achter Diek 2

TEXEL – Pieter de Vries is luchtfotograaf. Special Air Photo Services, kortweg SAPS, is sinds 2007 gevestigd op Texel en is een handelsnaam van International Fine Art Photography Pieter de Vries. SAPS heeft zich toegelegd op luchtfotografie. De Vries schiet veel foto’s boven het waddengebied. De luchtfoto’s leveren vaak schitterende, artistieke foto’s op. Vorig jaar maakte hij van een aantal een prachtig boekje met de titel ‘Achter Diek’.

Pieter de Vries heeft veel foto’s van Ameland vanuit de lucht in zijn archief. De digitale Krant van Ameland publiceert met enige regelmaat een van deze foto’s in de rubriek Ameland Achter Diek. Deze keer is het een luchtfoto van het Oerd.
Nummer 1 vindt u hier.

Wie een luchtfoto aan de muur wil hebben kan contact opnemen met de fotograaf via zijn website die te vinden is in de rubriek Foto op Ameland van de site AmelandStartMenus en die vindt u op de Links-pagina onder de A van Ameland.

© Persbureau Ameland 2009, op dit artikel rust copyright.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *