RSS
Zoeken

'Ameland aan Tafel': Op!

Geplaatst op: 19 april 2017 - Categorie: Kunst & Cultuur

Ameland aan Tafel

HOOLUM - Het boek 'Ameland aan Tafel' dat in augustus 2015 uitkwam is nu echt uitverkocht. De uitgeverij, Ameland Pers uitgeverij, is er nu echt helemaal doorheen.

Vanaf nu is het dus een collectorsitem, het boek met culinaire anekdotes en bijzonderheden van het eiland.

Route langs bedrijven
Een twintigtal bedrijven heeft de uitgave mede mogelijk gemaakt door van te voren al een x aantal boeken af te nemen. 

De Boerderij in Ballum, Slagerij Ytsma in Buren en de COOP in Hollum hebben doorgegeven nog een paar exemplaren te hebben. Wie nog een boek wil kan daar terecht. Boekhandel Van den Brink heeft/ had er nog twee, net als VVV Ameland (nu uitverkocht). StrAnders is door haar voorraadje heen. Onder de Vuurtoren heeft nog een paar. Misschien hebben Amelander Kaap, molen de Verwachting, Bakkerij de Boer, Tante A'n, De Zwaan, Nobel, Roosdunen, Jumbo supermarkt, Boerenbont, Primera, De Driesprong, Fysiotherapie Metz & De Boer nog een 'Ameland aan Tafel' voor u heeft. Waarschijnlijk niet, maar het is een vraag waard.

App
In de iPhone app Ameland Actueel en in de mobiele website ameland-actueel.nl staat in Locaties een route langs de bedrijven die meededen. Volg de volgende linkjes: Locaties > Attractie & Museum & Route > Ameland aan Tafel Route.

Ga er eens langs en geniet van het goede.

Ameland aan Tafel: een boek voor elke boekenplank op Ameland en voor elke Ameland-liefhebber.

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?