‘Ameland aan Tafel’: Op!

HOOLUM – Het boek 'Ameland aan Tafel' dat in augustus 2015 uitkwam is nu echt uitverkocht. De uitgeverij, Ameland Pers uitgeverij, is er nu echt helemaal doorheen.

Vanaf nu is het dus een collectorsitem, het boek met culinaire anekdotes en bijzonderheden van het eiland.

Route langs bedrijven

Een twintigtal bedrijven heeft de uitgave mede mogelijk gemaakt door van te voren al een x aantal boeken af te nemen. 

De Boerderij in Ballum, Slagerij Ytsma in Buren en de COOP in Hollum hebben doorgegeven nog een paar exemplaren te hebben. Wie nog een boek wil kan daar terecht. Boekhandel Van den Brink heeft/ had er nog twee, net als VVV Ameland (nu uitverkocht). StrAnders is door haar voorraadje heen. Onder de Vuurtoren heeft nog een paar. Misschien hebben Amelander Kaap, molen de Verwachting, Bakkerij de Boer, Tante A'n, De Zwaan, Nobel, Roosdunen, Jumbo supermarkt, Boerenbont, Primera, De Driesprong, Fysiotherapie Metz & De Boer nog een 'Ameland aan Tafel' voor u heeft. Waarschijnlijk niet, maar het is een vraag waard.

App

In de iPhone app Ameland Actueel en in de mobiele website ameland-actueel.nl staat in Locaties een route langs de bedrijven die meededen. Volg de volgende linkjes: Locaties > Attractie & Museum & Route > Ameland aan Tafel Route.

Ga er eens langs en geniet van het goede.

Ameland aan Tafel: een boek voor elke boekenplank op Ameland en voor elke Ameland-liefhebber.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *