Ameland aan Tafel - schuif ook een stoel bij

Geplaatst op: 09 juli 2015 - Categorie: Kunst & Cultuur

Ameland aan Tafel

HOLLUM -  Ameland aan Tafel. Het boek zit in de afdrondende fase. Het is een crowdfundingproject waar Amelanders en Amelandliefhebbers nog steeds op kunnen intekenen. Wie twee of meer boeken bestelt krijgt een uitnodiging voor de boekpresentatie in Herberg De Zwaan.
Ameland aan Tafel is een project van Ria Evers-Dokter en Ameland Pers uitgeverij.

Ameland aan Tafel is een boekwerk over de culinaire cultuur van Ameland: recepten, eigenaardigheden, gezegdes, verhalen, gebruiken en Amelander producten. 
Voor de verwezenlijking van het boek hebben we via crowdfunding medewerking van restaurants, winkels, producenten van Amelandse producten en particuliere liefhebbers van de Amelandse culinaire cultuur gevraagd. U kunt daar nog steeds op inschrijven. Restaurants, bakkers en andere bedrijven kunnen nog steeds deelnemen als ze zich nu melden. Neem snel contact op, dan regelen we dat.

Ameland aan Tafel is een leesboek en kookboek met verwijzingen naar foto's die niet in het boek staan maar die wel kunnen worden bekeken via een QR-code. Linda Vloedgraven heeft meegewerkt aan Ameland aan Tafel door er een aantal schitterende illustraties voor te maken en de uitgave herbergt meer verrassingen. Er zit zelfs muziek in, van een Amelander componist en pianist, een Amelandse tekstschrijver (Ria Evers-Dokter natuurlijk) en een Amelandse zangeres.
De deelnemende sponsorbedrijven worden gekoppeld in een route over het eiland. In het boek staan ze genoemd en de bedrijven ontsluiten hun website vol specialiteiten via een QR-code. 

Ameland aan Tafel is een crowdfudingproject: de barometer staat nu (9-7-15) op 4380,00 euro.
Ameland aan Tafel is lekker, grappig, mooi, interessant, ontroerend, ouderwets èn hedendaags.
Ameland aan Tafel kost € 17,50.
Ameland aan Tafel is een puur Amelands product.
Ameland aan Tafel is een mooie aanvulling voor de Amelandbibliotheek in uw eigen huis en in uw vakantieaccommodatie.
Ameland aan Tafel zit op Twitter, volg @amelandaantafel voor de nieuwste ontwikkelingen, leukste acties en lekkerste hapjes.
Ameland aan Tafel krijgt een eigen route op de iPhone app Ameland Actueel en op de mobiele website voor alle smartphones ameland-actueel.nl
Ameland aan Tafel neemt geen eigen Facebookaccount: kijk voor posts over het project op Facebook van Ria Evers-Dokter en die van Persbureau Ameland en op Waddenpost/Ameland aan Tafel.

Relevante dossiers: Hart van Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?