Algemeen Belang Ameland helpt Haïti

Geplaatst op: 19 januari 2010 - Categorie: Alles & Algemeen

HOLLUM - De Amelander politieke partij Algemeen Belang Ameland (ABA) draagt een steentje bij aan de actie voor Haïti.

ABA laat het volgende weten: "Bestuur en fractie van ABA ondersteunen van harte de actie voor “Stichting Naar School Haïti”, van de dames Cobina Hesselink, Judith Visser en Yvonne Brouwer. Een kleinschalig project, waarvan wij weten dat elke cent op Haïti terecht komt.

Wij dragen deze actie een warm hart toe, en geven met alle liefde een gift op RABO 36.94.39.511 t.n.v. Help Haïti.

De Stichting Naar School in Haïti is een project in Kenscoff ten zuiden van de hoofdstad Port-au-Prince, het episch centrum van de aarbeving. Deze stichting is opgericht door Marijke Zaalberg. Sinds 1995 werkt zij in Haïti, een land dat al jaren geteisterd wordt door politieke onrust, geweld en een schrijnende armoede. De stichting heeft een aantal scholen opgericht en geeft hiermee de armste kinderen een kans op onderwijs. Hiernaast bestaat een belangrijk deel van de werkzaamheden uit het bieden of organiseren van (tijdelijk) onderdak, voedsel, kleding, (geld voor) medicijnen aan kinderen en/of hun ouders. Momenteel heeft dit logischerwijs de allerhoogste prioriteit.

Enkele van onze Amelander Haïtiaanse kinderen hebben ook bij Marijke in haar huis gewoond, zij heeft met alle zorg en liefde voor onze kinderen gezorgd.

Door deze actie willen wij Marijke alle steun geven die zij nu zo hard nodig heeft om de kinderen en mensen van Haïti te kunnen helpen."

Relevante dossiers: Hart van Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?