Achter Diek

TEXEL- De Texelse fotograaf Pieter de Vries maakt luchtfoto’s van de wadden. Enkele van deze foto’s bundelde hij tot een boekje en zette er een tekstje naast. Opvallend mooie kleuren die af en toe doen denken aan gouache-achtige kunstwerkjes. Ameland komt er ook in voor.
Achter Diek is een begrip op Texel die gebezigd wordt als je iets niet meer nodig hebt of als het van slechte kwaliteit is. "Gooi maar achter diek" is dan steevast het gezegde. Bij vloed verdwijnt het dan vanzelf. Wat je achter diek gooit, dat zie je niet meer.

Het boekje is te bestellen door een e-mail te sturen naar Persbureau Ameland met naam, woonplaats en adres dan krijgt u het boekje toegestuurd. Het boekje kost € 5,95. Daar komen nog  € 2,50 aan verzendkosten bij. Afhalen op O.P. Lapstraat 7 in Hollum kan ook. 

>>>kijk ook eens hier voor meer uitgaven van en over Ameland.

>>> kijk ook eens in de digitale Galerie

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *