24e symposium Waddenacademie

LEEUWARDEN – De Waddenacademie organiseert samen met ETFI NHL Stenden Hogeschool, Interreg Prowad, Provincie Groningen en Visit Wadden het symposium Duurzaam toerisme in het Waddengebied. Het symposium zal worden gehouden op 19 mei 2020 bij Wongema in Hornhuizen.

Wat wordt verstaan onder duurzaam toerisme? Hoe staat het duurzaam toerisme in het Waddengebied ervoor? Welke kansen zien ondernemers er en welke rol kan de plaatselijke overheid hierin spelen? Deze en nog vele andere vragen zullen aan de orde komen tijdens het 24e symposium van de Waddenacademie. Dagvoorzitter is Marijke Roskam.

Wongema staat tegenover de kerk in Hornhuizen. Naast het Lauwersmeer, aan de waddendijk. Vanaf de kerktoren zie je Schiermonnikoog liggen. Het symposium zal zowel in Wongema als in de kerk plaatsvinden.

Inschrijven voor het symposium kan vanaf 1 april via de website van de Waddenacademie, waarbij geldt: Wie het eerst komt, wie het eerst maalt en vol is vol. Er is plaats voor 150 deelnemers.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *