RSS
Zoeken

Suudooster & Westsuudwester

SuudoosterWestsuudwesterSuudooosterSuudooster Ameland @suudoosterSuudooster Ameland @suudoosterSuudoooster

SUUDOOSTER
De Suudooster biedt het vakantiegevoel dat we af en toe nodig hebben om de batterij op te laden. Het appartement is onder het dak van een voormalige boerderij gebouwd en ingericht voor vier personen. De Suudooster ligt aan de rustige zonzijde, met voor het appartement een spannende tuin.
Bomen (dennebomen, meidoorn, lijsterbes, vlier, berk, esdoorn) zorgen voor schaduw wanneer de zon hoog staat en voor volop levendigheid door huis te bieden aan duiven, mezen en merels.

De Suudooster ligt op loopafstand van de supermarkt, ijscoboer, tijdschriftenhandel, souvenirwinkel, boekhandel, viskraam, fietsenverhuurbedrijf, restaurant, molen, galerie, museum, kroeg en kerk. De vuurtoren, het Noordzeestrand en de Waddenkust liggen op een afstand van iets meer dan een kilometer. De paardenreddingboot rolt op enkele meters afstand van het huisje door het dorp.

De Suudooster is te huur voor 495 euro (voor een hele week) in het laagseizoen en 595 euro in het hoogseizoen (2019). Buiten het hoogseizoen kunt u het huisje ook huren voor een paar dagen, weekend of midweek.

De Suudooster ligt midden in het dorp. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik en toch zit je heerlijk rustig. De beschutte tuin met terraszitje biedt volop privacy en voldoende speelruimte. Nog meer speelruimte, om te voetballen bijvoorbeeld, vind je op het strand dat op een afstand van een dikke kilometer ligt.

De Suudooster heeft vloerverwarming en een radiator voor de snelle bijverwarming en voor de broodnodige nachtrust staan er heerlijke boxspring bedden.
De gasten van de Suudooster kunnen zonder extra kosten gebruikmaken van een supersnelle wifi-verbinding. Speciaal voor wie graag internet raadpleegt of voor wie zich even terugtrekt om lekker rustig te werken.
Bekijk hier meer informatie, foto's, prijzen en de beschikbaarheidskalender van de Suudooster.

De Suudooster ligt op ongeveer 5 minuten lopen van de bushalte (De Stelp).
De Suudooster is via twitter te volgen: twitter.com/suudooster
De Suudooster staat ook op de mobiele site www.ameland-actueel.nl (voor elke smartphone)
De Suudooster publiceert op Waddenpost

Voor informatie en boekingen kunt u contact opnemen met Jeanet de Jong
Telefoon: 06 23 218 213

e-mail: Jeanet.de.Jong@knid.nl
Het adres van de Suudooster is:
Olfert Pieter Lapstraat 7 zonzijde 
9161 BV Hollum Ameland

WESTSUUDWESTER
De Westsuudwester staat naast de Suudooster en is te huur voor maximaal vier personen.
De Westsuudwester is in het voorjaar van 2019 gerenoveerd. De Westsuudwester is te huur voor 485 euro per week in het laagseizoen en 585 euro voor een hele week in het hoogseizoen (2019). Ook dit huisje is buiten het hoogseizoen te huur voor minder dan een volle week, voor een paar daagjes ertussenuit. Met de supersnelle wifi is het een prima plek voor wie even rustig wil werken.
Bekijk hier de foto's en gegevens van de Westsuudwester en boek meteen. Na de renovatie worden de nieuwste foto's geplaatst.

Lakenpakket
U kunt via ons een lakenpakket, handdoeken en een keukenset bestellen. 
A. Dekbedovertrek, onderlaken + sloop - € 8,-- *
B. Handdoekpakket: badlaken, handdoek, washand (op speciaal verzoek) - € 4,-- *
C. Keukenpakket: keukenhanddoek, 2 theedoeken, 2 vaatdoekjes - € 4,-- *
* prijswijzigingen voorbehouden

Linkpartners

Suudooster Ameland @suudoosterSuudooster Ameland @suudoosterSuudooster Ameland @suudoosterSuudooster Ameland @suudoosterSuudooster Ameland @suudooster - in de Westsuudwester precies zo maar dan in spiegelbeeldIndeling: links is de indeling van de benedenverdieping en rechts van de entresol. De WSW & SO zijn spiegelbeeldig aan elkaar gelijk.Route: u rijdt vanaf de veerboot naar Hollum naar de O.P.Lapstraat. De WSW & SO hebben een klein eigen laantje dat vanaf De Hagen te bereiken is. Na aankomst kunt u tijdelijk bij dat laantje parkeren. De grote parkeerplaats is 100 meter westwaarts.Suudooster Ameland @suudooster
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?