Skriebro

Schrijven is een vak apart

U hebt een bedrijfsuitbreiding, opening of evenement en daarvoor op zoek naar media-aandacht. Schakel dan Persbureau Ameland in voor het schrijven, redigeren en versturen van uw persberichten naar media in de buurt, de provincie en het land.

Schrijven
Het Skriebro (schrijfbureau) van Persbureau Ameland levert persberichten service en corrigeert uw folder- en websitetekst. Schrijven van een tekst voor folder of persbericht doe je niet zomaar even. Het is een vak apart.
Persbureau Ameland kent de regels van het persberichten schrijven. Persbureau Ameland verzamelt bij u de gegevens over het wie, wat, waar, wanneer en waarom en maakt daar in overleg met u voor krant, radio en tekst-tv een interessant en lezenswaardig bericht van.

Redigeren
De tekst bepaalt of een bericht wordt opgepakt. Voor het redigeren van teksten en persberichten kunt u een beroep doen op de ervaring en deskundigheid van Persbureau Ameland. Redigeren van uw teksten is geen kostbare zaak en zet toch net even de puntjes op de i. Ons uurtarief is € 75,--.

Drukwerk
Persbureau Ameland kan uw uitgave begeleiden tot een fijn stukje drukwerk. Persbureau Ameland is agent Ameland voor Grafische Industrie De Marne in Leens.

Versturen
Persbureau Ameland schakelt haar netwerk in en zorgt dat uw persbericht bij meer dan 100 media adressen in de regio terechtkomt. Het persbureau schakelt desgewenst de landelijke media in. 

Offerte
Uw bericht vraagt om maatwerk. Vraag hier een offerte aanvragen.

Vereniging
Jeanet de Jong van Persbureau Ameland is lid van de NVJ, Nederlandse Vereniging van Journalisten en al meer dan 25 jaar correspondent Ameland voor de Friese media.

Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?