RSS
Zoeken

Restaurant Amjaad verhuist

Geplaatst op: 29 november 2008 - Categorie: Alles & Algemeen

BUREN – Restaurant Amjaad in Buren gaat komend voorjaar verhuizen naar Hollum. Op 3 maart 2004 openden de dochters Amber en Jade het gloednieuwe, naar hen vernoemde Restaurant Amjaad. Precies vijf jaar later heropent Amjaad in het horecagedeelte van de golfbaan aan de Oosterhiemweg in Hollum.
“Vijf jaar geleden wist niemand wat er daar aan de Strandweg zou gebeuren,” schrijven Hans en Betty Visser. Amjaad werd van niets het beste van Ameland. Het leverde vele mooie momenten op, zoals vermelding in de restaurantgids Lekker, een Bib Gourmand van Michelin, een verbintenis met Fyslân Culinair en deelname aan het landelijk project Proeven van Kunst. 
Alleen de locatie verandert, verzekeren de Vissers. Het interieur, de gastvrijheid en keuken blijven gelijk. “Alles wat we in Buren hebben opgebouwd gaat mee naar Hollum.” Ook alle activiteiten, zoals de haringparty en de amusewedstrijd gaan gewoon door op deze nieuwe locatie.

Amjaad kreeg voor 2008 weer een Bib Gourmand uitgereikt, een waardering voor de kookkunst met een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. "Het omrijden waard," zegt Michelin.

>>>lees hier meer over Proeven van Kunst.

>>>lees hier meer over de befaamde Haringparty.

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?