Programma De Plaats van 2 t/m 7 mei

Geplaatst op: 28 april 2021 - Categorie: Alles & Algemeen

HOLLUM - De Plaats organiseert in de week van 2 tot en met 7 mei weer diverse activiteiten. De Plaats heeft de mogelijkheid opengesteld om Vriend te worden. Team De Plaats: "Het zijn moeilijke tijden voor u/ jullie en voor ons werk, dan is het bijzonder mooi om te zien dat wij zoveel Vrienden van De Plaats mogen verwelkomen. Wilt u en wil jij ons werk ook steunen, uw gift of donatie is van harte welkom. Wij zijn dankbaar voor uw steun."

Zondag 2 mei vanaf 15.00 uur
Kinderspeurtocht in het bos, een gezellige middag voor het hele gezin. De speurtocht kan individueel worden gelopen, zodat alle regels van het RIVM in acht genomen kunnen worden.
Start bij de vuurtoren waar Sijbrand Alblas de informatie zal verstrekken. Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage voor ons Pionierswerk is van harte welkom.
Verdere informatie via onze website www.deplaats-ameland.nl en op Facebook.

Maandag 3 mei inloop van 14.30 tot 16.00
Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust even bij binnenbij De Plaats op één van de volgende momenten. "We hopen elkaar te ontmoeten!"

Dinsdag 4 mei van 11.00 tot 16.00 uur
Boekenmarkt, kom gezellig langs in de Plaats voor een groot aanbod van boeken in alle genres, maar ook lp`s, cd`s, dvd's, curiosa en vanaf 13.00 uur verkoop handwerken van de knutselclub, Kortom voor ieder wat wils.

Woensdag 5 mei 13.30 uur vanaf de vuurtoren
De stiltewandelingen starten afwisselend bij de vuurtoren, in Ballum of in Nes. De wandeling is door de natuur en door het dorp, omringd door de lente om ons heen. Het wandelen gaat in tweetallen op afstand van elkaar. Met een gespre na afloop. "We zien uit naar mooie ontmoetingen. Hierbij hopen we ook u en jou te ontmoeten." Na de wandeling koffie of thee, kosten € 5.-
Aanmelden via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221

Woensdag 5 mei inloop van 14.30 tot 16.00
Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. "Stap dus gerust even bij ons binnen op één van de volgende momenten. We hopen elkaar te ontmoeten!"

Vrijdag 7 mei de Stamtafel van 09.30 tot 11.00 uur
Elke vrijdag een gesprek, lokaal of nieuws uit het land en de krant, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Vrijdagmiddag 7 mei, gezellige middag voor “senioren”
Vanaf 14.30 organiseren wij een gezellige middag met als thema “muziek quiz” onder begeleiding van Johan Dul met gitaar.
Opgave via 0519-252221 of info@deplaats-ameland.nl

Vrijdagavond Rock Solid, van 19.00 tot 21.00 uur
Voor jeugd van de basisschool groep 7 en 8 en klas 1 van het VMBO.
Deze avond wordt de film “Oorlogswinter” vertoond, met aansluitend een gesprek over de film.

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?