RSS
Zoeken

Mijn Ameland Foto - 24 -

Geplaatst op: 10 augustus 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

Mijn Ameland Foto 24 - Foto Klaas Lelie

HOLLUM - Mijn Ameland Foto is een rubriek, waar lezers van PA zich kunnen uitleven en hun mooiste Ameland foto kunnen opsturen om hem te laten publiceren. Een foto van de natuur, de dorpen, een nieuwsfeit: ze zijn allemaal van harte welkom.

Ameland Foto - 24 -
Nummer 24 in deze rubriek is een foto van Klaas Lelie uit Wormer. De foto is nabij Hollum genomen. Op de voorgrond huis met vlag en op de achtergrond de vuurtoren en de ingang van het resort Qurios. Lelie: "De foto geeft een mooi beeld van Ameland (een typisch Amelandse woning), verder vormen de voorgrond met planten, bloemen en onkruid en de parkeerplaatsen en boom een diepte in de foto. Verder de bekende vuurtoren, een baken in beeld. De blauwe lucht en de wolken laten zien dat het mooi of slecht weer kan zijn. In dit geval een mooie dag, maar met een frisse wind. Geniet ervan."

Mijn Ameland foto opsturen
Stuur ook een foto op, naar info@persbureau-ameland.nl en zet er in het kort bij wie de foto heeft gemaakt, wat er op de foto staat, waar de plaat is geschoten en waarom dit onderwerp op de kiek is gezet. Wie, wat, waar en waarom, dus en dan ziet u uw foto terug in deze rubriek.

Bekijk hieronder de hele verzameling foto's uit de rubriek.

Mijn Ameland foto 1 - Foto Han de KruyfDe foto in de krantMijn Ameland foto 2 - Foto Han de KruyfDe foto in de krantMijn Ameland - 2 - Foto Han de KruyfIn de Telegraaf van 6-4-2017Mijn Ameland - 4 - Foto Han de KruyfAmeland in de Telegraaf Mijn Ameland Foto - 5 - Foto Han de KruyfFoto Han de KruyfGena'tekruier - Foto Jeanet de JongStrandlopertje - Foto Han de KruyfStrandlopertje in de krant - Foto Han de KruyfZonsondergang - Foto Jan BlaakVlonder op het Oerd- Foto Han de KruyfDe foto in de TelegraafFoto Han de KruyfDe foto in de krantSurfers - Foto Jan BlaakNoorderland Foto Han de KruyfMijn Ameland Foto 14 - Foto Jeanet de JongMijn Ameland Foto 15 - Foto Martha AppelmanMijn Ameland Foto 16 - Foto Ronald AltenaMijn Ameland Foto 17 - Foto Gero SchuetmannMijn Ameland Foto 18 - Foto Bram van der LaanMijn Ameland Foto 19 - Foto Suzanne WillmingMijn Ameland Foto 20 - Foto Sandra MeulmanMijn Ameland Foto 21  Hilda MulderMijn Ameland Foto 22 - Foto Hilda MulderMijn Ameland Foto 23 - Foto Jan Blaak

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?