Kringloopwinkel de Skûûr

NES – Ameland heeft weer een kringloopwinkel. Op 25 maart 2021 ging De Skûûr, in de schuur naast de molen Phenix open. Heleen van Meurs en Sip Boelens, de winkelbazen, dragen graag bij aan een duurzame samenleving. Zij vinden dat Ameland een plek nodig heeft waar mensen hun spullen kunnen brengen om het een tweede leven te geven. Bruikbare of gewoon leuke dingen die voor kleine prijsjes een nieuwe eigenaar krijgen.

De Skûûr biedt ook de mogelijkheid aan een ieder om een paar meter stelling te huren en een winkeltje in de winkel te beginnen. De eigen spulletjes lopen via de centrale kassa, dus je hoeft er niet zelf de hele dag voor achter de toonbank te staan.

De Skûûr is altijd op zoek naar spulletjes die niet meer in uw interieur passen of die al vele jaren op zolder liggen te verstoffen. Als de spullen heel en schoon zijn kunt u ze na overleg bij De Skûûr brengen of op laten halen. 

De uitbaters hebben het plan om een deel van de opbrengst te doneren aan projecten op Ameland of aan goede doelen elders in de wereld waar Ameland op de een of andere manier bij betrokken is. De Skûûr kan ook altijd vrijwilligers gebruiken die hier aan bij willen dragen.

  • De Skûûr
  • Molenweg 10
  • Nes
  • Telefoninsch te bereiken via 06 52692756
  • Te bereiken via e-mail info@deskuur.com
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *