Bouwplaat & Spel & Kaart

Ameland Huuskes - € 3,-- per stuk en serie 1 (9 bouwplaten)Ameland Kwartet

Spelen en bouwen met Ameland

Wilt u uw gasten een onvergetelijk uurtje bezorgen, leg dan het Ameland Kwartet in uw accommodatie. Het Ameland Kwartet is uitgegeven door Ameland Pers uitgeverij, een lust voor het oog en een plezier om te spelen. 

Amelander kwartet
Het Amelander kwartet is een spel met Amelander begrippen en namen. Ari van Hardeveld uit Ballum ontwierp het kwartet, dat in mei 2010 uitkwam. Het kwartet is te bestellen via de Winkel van PA.

Bouwplaat
Er zijn een paar leuke bouwplaten in voorbereiding. Details volgen. (in ontwikkeling)

Kaart voor de Kerk
In maart 2013 startten we een actie Kaart voor de Kerk ten bate van Herstelfonds Clemenskerk.
Voor een vakantieaccommodatie drukten we de Suudooster kaarten met een leuke groet achterop.
Voor Johan van der Wielen drukten we vier kaarten behorende bij zijn expositie Magische Momenten.

Kaart crowdfundingproject Van A naar B
In november 2015 startte en crowdfundingproject met de titel Van A naar B. Voor dat project zijn kaarten gedrukt.

Ameland spel 
Ameland Pers uitgeverij heeft plannen voor een Antje & Betje spel (in [rustige] ontwikkeling).
Het spel is een soort ganzenbord in de vorm van een wandeling over het eiland. Jong en oud ontdekken al dobbelend leuke onderwerpen van het eiland.
Bedrijven, organisaties en verenigingen die mee willen doen kunnen een plekje op het bord reserveren. Boor je creativiteit aan en zorg dat je in het spel komt.
Neem contact op als je erbij wilt staan.

Idee
Hebt u een verrassend idee voor een uitgave? Neem dan contact met ons op. We denken graag mee met het uitwerken van idee naar plan.

Boeken blog
In het Ameland Boeken blog zijn alle boeken, magazines, kranten, kaarten en spellen betreffende Ameland verzameld. Laat u inspireren. 

Antje & Betje spel in Krant nummer 18 - 2008Kaart voor de Kerk 1.Kaart achterkantKaart voor de Kerk 2.Kaart voor de Kerk 3.Kaart voor de Kerk 4.Kaart voor de Kerk 5.Kaart voor de Kerk 6.Kaart voor de Kerk 7.Kaart voor de Kerk 8.Kaart voor de Kerk 9.Kaart voor de Kerk 10.Kaart voor de Kerk 11.Kaart voor de Kerk 12.Kaart voor de Kerk 13.Kaart vakantieacommodatie SuudoosterKaart Suudooster achterkantKaart Johan van der  WielenKaart Johan van der  WielenKaart Johan van der  WielenKaart Johan van der  WielenKaart Johan van der  Wielen achterkantKaart Van A naar B - Sint JanKaart Van A naar B - Supengo'tenbrijKaart Van A naar B - DomeneisstikjeKaart Van A naar B - Lekker visjeKaart Van A naar B - MosselhacheeKaart Van A naar B - HooirookjesKaart Van A naar B - KeukenkastKaart Van A naar B - Onder de VuurtorenKaart Van A naar B - De ZwaanKaart Van A naar B - SuudoosterKaart Van A naar B - KoudenburgKaart Van A naar B - Galerie Bo LumenKaarten - de achterkantAlle kaartenAlle kaartenKaart met Ria en Anthony er op
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?