Regels en kosten V&AA

Je handel laten zien op Ameland
Iedereen die op Ameland woont, er voor regelmatig verblijft of op Ameland zaken doet kan gebruik maken van Vraag & Aanbod Ameland. Hoe groot het bereik is kan men zien aan het aantal keren dat een advertentietje is aangeklikt.


Rubriekadvertentie
De rubriekadvertenties bevat de mogelijkheid een tekst toe te voegen van maximaal 450 tekens en drie foto's.

Prijs
De prijs van het artikel staat aangegeven in de advertentie.

Gratis
Iedereen, particulier, vereniging en bedrijf, kan gratis hun advertenties plaatsen. Als de handel maar op Ameland plaatsvindt.      Plaats hier je advertentie.     

Beoordeling
Advertenties worden voor plaatsing beoordeeld door de webredactie van Persbureau Ameland.

Oplichting
Persbureau-Ameland.nl is niet aansprakelijk voor fraude en oplichting die plaatsvindt naar aanleiding van een advertentie op deze website.

Copyright
Op de foto's die in de rubriek Vraag & Aanbod Ameland worden geplaatst rust copyright. De foto's mogen niet zonder toestemming van de adverteerder worden overgenomen. Dat copyright geldt overigens voor alle foto's op deze website.

Adverteren
Adverteren met een banner, een ingezonden mededeling of regeladvertentie op de website van PA kan vanzelfsprekend ook. Het is een slimme manier van adverteren, met een groot bereik en voor een vriendelijke prijs. Neem daarvoor contact met ons op via de telefoon 06 23 218 213 of via Contact.
 

Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?