1339 – De dood van een mooie vrouw

HOLLUM – Nummer 1339 gaat over 'De dood van een mooie vrouw', een thriller die op Amland gesitueerd is. Spannend tot de laatste letter. Te koop bij Boekhandel van den Brink in Nes en De Hoge Stoep in Hollum.

Als Infoteur schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"‘De dood van een mooie vrouw’ is het solodebuut van Lies van der Wal – Oosterhoff uit Aduard. Het spannende verhaal is gesitueerd op Ameland. De dode vrouw wordt op het Oerd, de oostpunt van het eiland, gevonden. De schrijfster maakt er een spannende geschiedenis van, op een eiland waar eigenlijk nooit zoiets ernstigs gebeurt. In het boek lijkt het binnen korte tijd na de vondst van het slachtoffer nog een keer te gebeuren. Ameland komt op een lugubere manier in het nieuws en het Waddeneiland mag zich gelukkig prijzen dat het fictie is, een boek om mee te nemen naar het strand om daar in alle rust en vrijheid te genieten van de omschrijvingen van bekende plekjes waar onwaarschijnlijk spannende dingen plaatsvinden."

⇒ lees hier nummer 1339 over Boek dat op Ameland speelt

⇒ lees hier nummer 1338 over Nieuwsmijders

⇒ lees hier nummer 1337 over De dennenboom

⇒ lees hier nummer 1336 over Steenfruit

⇒ lees hier nummer 1335 over Dennennaaldenthee

⇒ lees hier nummer 1334 over IS in juni

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *