1324 – White House Easter Egg Roll

HOLLUM – Nummer 1324 gaat over de Amerikaanse presidentiële variant van het Paaseislaan, de White House Easter White House Easter Egg Roll.

Als Infoteur schrijft Jeanet de Jong regelmatig over allerhande onderwerpen. Die hebben betrekking op Ameland, de wadden, eten en drinken, natuurfenomenen of trekharmonica. Of over andere wereldse zaken. Er staan inmiddels meer dan duizend artikelen online. PA praat u bij over de meest recente.

"Elk jaar met Pasen worden er Paaseieren gerold op het grasveld van het Witte Huis. De President en First Lady zijn daar bij aanwezig. De kinderen kunnen hun eigen eieren kleuren en als herinnering worden er speciale herdenkingseieren voor deze feestelijke dag gemaakt die een beeltenis van het Witte Huis en het jaartal van de Easter Egg Roll dragen. Het is een dag van spel, muziek, entertainment en plezier, waar kinderen de hoofdrol spelen. Duizenden kinderen doen er aan mee. Het evenement heet The White House Easter Egg Roll."

⇒ lees hier nummer 1324 over White House Easter Egg Roll

⇒ lees hier nummer 1323 over Correspondents’ Dinner

⇒ lees hier nummer 1322 over House of Cards

⇒ lees hier nummer 1321 over Eten van het wad

⇒ lees hier nummer 1320 over Halligen

⇒ lees hier nummer 1319 over Sonja Barend

⇒ kijk hier voor een alfabetisch overzicht van alle artikelen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *