19-03-17
De Trailtjes zijn verwijderd: Tot volgend jaar!
Terug
De Trailtjes zijn verwijderd: Tot volgend jaar!

HOLLUM - De Trailtjes van de Vuurtoren Trail runners hebben hun werk gedaan. De kleine advertentietjes op Vraag & Aanbod Ameland die afgelopen weken door vele tientallen sporters zijn geplaatst en door honderden zijn geraadpleegd, zijn verwijderd. Er staat er nog één en dat is deze. De accounts van de Trailrunadverteerders zijn ook verwijderd. Volgend jaar starten we met een schone lei.

Wisselwerking
De rubriekadvertenties, waarin sporters die geen kaart hadden voor de Vuurtoren Trail Ameland en wel graag mee wilden doen, of sporters die wel een kaart hadden maar plotseling door wat voor omstandigheden dan ook niet mee konden doen, konden hun kaarten zoeken en aanbieden op de advertentiemodule Vraag & Aanbod Ameland. De Trailrunorganisatie attendeerde haar sporters op deze service, zodat er een handige wisselwerking was tussen V&AA en de Vuurtoren Trail Ameland.

Easy
V&AA is eigenlijk het marktplaatsje voor het eiland, waar je je zolderopruimingen, kleren, speelgoed, meubels, computers, auto's en brommers op kunt plaatsen. Veel handiger dan de grote advertentiewebsite, waar je in verzuipt en veel overzichtelijker dan allerlei Feestboek alternatieven. Op V&AA staat het keurig in rubrieken, is het makkelijk te vinden en zijn de spullen easy te plaatsen. Gratis voor de particulier en een kans voor bedrijven en verenigingen.

Skutteldoekje
Symbool voor V&AA is het oranje skutteldoekje.
V&AA is aan te klikken via de banner rechts op deze pagina →

Terug