Onder de Vuurtoren
Oranjeweg 44
9161 CC
Hollum
Monique Sluijter
0519554069
onderdevuurtoren@gmail.com
http://www.onderdevuurtoren.nl
Terug
Onder de Vuurtoren

Een vakantie op Ameland is niet compleet zonder tenminste één bezoek aan hét Pannekoekhuis. Al meer dan 20 jaar verwelkomt Pannekoekhuis Onder de Vuurtoren zijn gasten in dit gezellige restaurant. Met meer dan 250 soorten pannekoeken om uit te kiezen, is iedereen ervan verzekerd dat hun favoriete pannekoek op het menu staat.

Natuurlijk serveren we naast pannekoeken ook andere gerechten. Bekijk ons menu voor snacks, vlees- en visgerechten. Zorg ervoor dat u wat ruimte overhoudt voor onze heerlijke desserts!

Ons terras is vaak omschreven als één van de leukste op Ameland, en in 2011 openden we een tweede terras gespecialiseerd in cocktails  met regelmatig live muziek en een authentieke 'Caribbean' sfeer. De  perfecte plek om te ontspannen  met uw favoriete cocktail na een  lange dag op het strand!

De titel 'Meest kindvriendelijke restaurant in Friesland' hebben we op zak. Kinderen kunnen spelen in onze speeltuin terwijl de ouders ontspannen. We hebben koekjes en water voor uw honden. We zijn rolstoeltoegankelijk en hebben voldoende parkeergelegenheid voor uw auto of fiets.

Onder de Vuurtoren

Aanbieding

Elke zondag vanaf 16.00 uur live muziek en elke laatste zondag van de maand Open Podium.

Terug