Nagtegaal Ameland
Smitteweg 15
9162 EC
Ballum
Klaas Nagtegaal
0519554165
info@nagtegaalameland.nl
http://www.nagtegaalameland.nl
Terug
Nagtegaal Ameland

Onze ambitie: Ameland nog mooier maken
Tuinen, wegen en bermen, landbouwgrond, groenstroken of natuurgebied: als het gaat om aanleg, beheer of onderhoud, vindt u bij Nagtegaal Ameland de vakmensen die, samen met u, Ameland nog mooier willen en kunnen maken.

Onze basis en ons werkterrein
Het bedrijf is in juni 1957 opgericht door Willem Nagtegaal. In 1996 hebben de zoons Klaas Hendrik en Gerrit Willem de onderneming overgenomen. De uitvalsbasis voor het team van Nagtegaal is een royaal bedrijfscomplex, centraal op het eiland in de Ballumerbocht. Hier bevinden zich loodsen en het kantoor, op een ruim terrein, dat ruimte biedt voor de opslag van materieel en materiaal, schelpen, zand, grond en voor groenrecycling en compostering. Overal op Ameland komt u de vakmensen van Nagtegaal tegen. Als het moet 24 uur per dag en 7 dagen per week, want voor taken als oogsten, gladheids- of calamiteitenbestrijding is Nagtegaal altijd inzetbaar.

Kwaliteit
Nagtegaal werkt met ca. 20 medewerkers die, door opleiding en training, geschoold en gecertificeerd zijn voor alle activiteiten die het bedrijf uitvoert. Nagtegaal beschikt onder andere over het ISO 9001 certificaat en is VCA 2004 004 gecertificeerd. De Grondbank van Nagtegaal is gecertificeerd door Intron Certificatie volgens de BRL 9335.


Aanbieding

- 090615

Terug