RSS
Zoeken

Koopplein Ameland nu echt los

Geplaatst op: 28 juli 2011 - Categorie: Alles & Algemeen

HOLLUM – Koopplein Ameland heeft sinds gisteren een eilander beheerder. Jeanet de Jong van Persbureau Ameland, die ondermeer de Skutteldoekjes in het leven riep, stort zich op de rubriekadvertentie website van de gemeente Ameland. Vraag & Aanbod Ameland krijgt daarmee een hele grote broer.

Handelsplaats
Na Marktplaats en Speurders is Koopplein.nl nu de derde handelssite van Nederland. Het verschil in bezoekersaantallen met Speurders.nl wordt steeds kleiner. Bovendien blijven bezoekers langer op de Koopplein site. Dat blijkt uit informatie van de gerenommeerde rankingsite Alexa.com. Het streven van de Texelse organisatie Koopplein is om nog dit jaar de tweede plaats van Speurders.nl over te nemen. Koopplein Ameland is een van de gemeenten met een actieve beheerder die daarbij gaat helpen.

Veilig en vertrouwd
Marktplaats.nl richt zich steeds meer op het aanbod van nieuwe artikelen. Betaalde rubrieksadvertenties van bedrijven drukken de koopjes van particulieren naar de achtergrond. Bovendien zijn er nog steeds veel fraudeurs op Marktplaats.nl actief. Koopplein.nl wil zich nadrukkelijk profileren als de nummer één handelsplaats voor tweedehands goederen: gratis, betrouwbaar en snel handelen via uw eigen lokale handelsplaats. Geen hoge verzendkosten of lange reistijden. Op Koopplein.nl is alles in de buurt; veilig en vertrouwd. De beheerder die de gemeente kent, filtert de fraudeurs eruit voor ze over de drempel van de website kunnen stappen.

Vanaf 12 euro per maand
De rubriekadvertenties op Koopplein Ameland zijn gratis te plaatsen en staan behalve op de gemeentelijke Koopplein ook op Koopplein Nederland. Voor commerciële rubads vragen we een geringe vergoeding.
Bedrijven en organisaties kunnen met een banner, button of promotieblok hun handel op internet in de etalage zetten. Voor 12 euro per maand speelt een bedrijf zich al in de kijker op Koopplein Ameland. Neem voor adverteren contact op de beheerder van Koopplein Ameland.

Relevante dossiers: Werken op Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?